Η αγωνιστική απραξία προκαλεί προβλήματα στον Ολυμπιακό

Η αγωνιστική απραξία προκαλεί προβλήματα στον Ολυμπιακό

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίζεται ο Πάουλο Μπέντο από το γεγονός πως έως και χθες ουδείς είχε ενημερώσει επισήμως τον Ολυμπιακό για την αναβολή της 11ης αγωνιστικής. Ετσι, η χθεσινή προπόνηση έγινε με το σκεπτικό πως η ομάδα του θα ταξίδευε σήμερα στα Χανιά για το προγραμματισμένο για αύριο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Μάλιστα, δεν έκρυψε την ενόχλησή του σε συζήτηση με συνεργάτες του, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει την Πέμπτη τη Γιουνγκ Μπόις στο Καραϊσκάκη, χωρίς να έχει δώσει επίσημο αγώνα για 18 ολόκληρες ημέρες. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν προγραμματίσει κάποιο φιλικό για το Σαββατοκύριακο. Για τις εξελίξεις στη Σούπερ Λιγκ τοποθετήθηκε ο Αλμπέρτο Μποτία κατά τη διάρκεια της χθεσινής βράβευσής του ως πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 10ης αγωνιστικής, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο αθλητικό κέντρο στου Ρέντη: «Πραγματικά είναι δύσκολο για εμάς να προετοιμαστούμε. Γι’ αυτό δουλεύουμε σα να πρόκειται να παίξουμε το Σάββατο. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Εχουμε σημαντικά παιχνίδια μέχρι και τη διακοπή των Χριστουγέννων. Προσπαθούμε να δουλεύουμε σα να πρόκειται να γίνουν οι αγώνες», είπε χαρακτηριστικά ο σκόρερ του πρώτου γκολ των «Πειραιωτών» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά με τη βράβευσή του, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό το βραβείο. Είναι, όμως, αποτέλεσμα της δουλειάς όλης της ομάδας. Ανήκει σε όλη την ομάδα. Ηταν ένα σημαντικό ματς για εμάς και πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Θέλω να συνεχίσω τη χρονιά και να την ολοκληρώσω με τον καλύτερο τρόπο και με αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να δουλέψουμε καλά και σωστά μέχρι το τέλος. Το γκολ που πέτυχα είναι ένα από τα σημαντικά, γιατί δεν έχω πετύχει και πάρα πολλά. Είναι σε ένα ντέρμπι, σε ένα σημαντικό αντίπαλό μας, τον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα και την ομάδα μας. Ναι, θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου». Στο ντέρμπι των «αιωνίων», ο Ντιόγκο Φιγκέιρας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Με απόφαση του Μπέντο, θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή