Στη Μέκκα του Gin

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από πέντε χρόνια, τέσσερις φίλοι, πρώην μπάρμεν, δημιούργησαν την ετικέτα Portobello Road Gin σε ένα αποστακτήριο στο Portobello Road του Notting Hill του Λονδίνου, το οποίο ονόμασαν The Ginstitute.

Φέτος «μετακόμισαν» το πάθος τους λίγο πιο κάτω στον ίδιο δρόμο και δημιούργησαν το The Distillery, ένα τετραώροφο οίκημα που στεγάζει δύο μπαρ, τρία μπουτίκ δωμάτια, κατάστημα και βέβαια το ίδιο το Ginstitute, όπου θα παρακολουθήσετε μαθήματα για την ιστορία του δημοφιλούς βρετανικού ποτού αλλά και θα δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό απόσταγμα.

Για φαγητό επιλέξτε μεταξύ βρετανικής κουζίνας στο ισόγειο και ισπανικών τάπας στον πρώτο όροφο, συνοδεύοντάς τα μάλιστα με Gin Tonic, στα οποία ειδικεύεται η μπάρα του.

Στον τρίτο όροφο, το Boardroom προσφέρεται για πριβέ δείπνα, ενώ αν επιλέξετε το Distillery και για τη διαμονή σας, μπορείτε να κλείσετε τη μέρα με –τι άλλο;– ένα Gin από το μίνι μπαρ του δωματίου σας.

www.the-distillery.london

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή