Δείπνο Μητσοτάκη – Τζιτζικώστα χθες στην Θεσσαλονίκη

Δείπνο Μητσοτάκη – Τζιτζικώστα χθες στην Θεσσαλονίκη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη, δεν θα μπορούσε να μην είχε στο πρόγραμμα της και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Οι δύο πολιτικοί συναντήθηκαν χθες το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου συζήτησαν εφ όλης της ύλης.

Η διάρκεια του δείπνου, που κράτησε σχεδόν για τρεις ώρες, δείχνει πως ο πρόεδρος της ΝΔ είχε πολλά να συζητήσει με τον Περιφερειάρχη , τόσο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις όσο και για τις μελλοντικές. Καλά γνωρίζοντες ισχυρίζονται πως στις τρεις ώρες συνομιλίας των δύο ανδρών, σίγουρα ετέθη επί τάπητος και η πολιτική πορεία των επόμενων ετών, χωρίς πάντως να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες.

Η συνάντηση των δύο έρχεται σε ένα χρονικό σημείο, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει βάλει ένα διπλό στοίχημα που αφορά τόσο στο εκτός των παραδοσιακών τειχών άνοιγμα, όσο και στην μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση της κομματικής βάσης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή