«Πράσινο φως» Μητσοτάκη για νέα υποψηφιότητα Στυλιανίδη στη Ροδόπη

«Πράσινο φως» Μητσοτάκη για νέα υποψηφιότητα Στυλιανίδη στη Ροδόπη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκ νέου υποψηφιότητα του στην Ροδόπη, συζήτησε σε πρόσφατη συνάντηση του με τον Κ. Μητσοτάκη, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, όπως είπε ο ίδιος σε εκπομπή της τοπικής τηλεόρασης «Δ» της Θράκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό στα κεντρικά γραφεία του κόμματος πριν από περίπου δέκα μέρες.

Ο κ. Στυλιανίδης μιλώντας την περασμένη Τρίτη στο τοπικό μέσο, είπε πως αυτό που επιθυμεί είναι να δώσει την εκλογική μάχη ξανά στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αποκαλύπτοντας  πως «το συζήτησα με τον Κ. Μητσοτάκη».

Ο πρώην υπουργός που έχει μείνει εκτός Βουλής, λόγω του εκλογικού νόμου, αναφερόμενος στην περιοχή του και τα ιδιαίτερα δεδομένα είπε πως τώρα «θα κριθούμε όλοι στα δύσκολα». Όσον αφορά τις εκλογές εξέφρασε την άποψη πως η κυβέρνηση δεν έχει στις προθέσεις της να εγκαταλείψει την εξουσία αν και «ο αναπνευστήρας είναι στα χέρια των ξένων και μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκληθούν εκλογές».

Παράλληλα ο κ. Στυλιανίδης αναφερόμενος στη ΝΔ είπε πως «έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να έλθει η πολιτική αλλαγή και έχει τον τρόπο να το κάνει», ενώ χαρακτήρισε τον Κ. Μητσοτάκη «επόμενο πρωθυπουργό» με την φράση «έχω συνεργαστεί με δύο πρωθυπουργούς και θα συνεργαστώ και με τον επόμενο τον Κ. Μητσοτάκη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή