Τα πλάνα του Χιμένεθ για το κυριακάτικο ντέρμπι

Τα πλάνα του Χιμένεθ για το κυριακάτικο ντέρμπι

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο μέρες πριν από τον μεγάλο αγώνα με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ μετρά τις δυνάμεις της, προετοιμάζεται και κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι. Μετά την οριστικοποίηση της απουσίας Γκάλο από τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και με δεδομένη την απουσία του Μπακάκη λόγω τιμωρίας, ο Μανόλο Χιμένεθ πειραματίζεται σε συστήματα και τακτικές, αλλά σίγουρα με λιγότερες επιλογές. Η μοναδική λύση για το δεξιό άκρο της άμυνας είναι ο Ογνιέν Βράνιες, ενώ με δεδομένο ότι ο Βινίσιους έχει αγωνιστεί ελάχιστα, ο Ντίντακ θα βρίσκεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Για το κέντρο, ο Βασίλης Λαμπρόπουλους θα είναι σίγουρα βασικός, ενώ η άλλη θέση θα καλυφθεί είτε από τον Κολοβέτσιο είτε από τον Τσιγκρίνσκι, ωστόσο ο Ελληνας αμυντικός συγκεντρώνει αναμφίβολα περισσότερες πιθανότητες συμμετοχής, κυρίως λόγω της αγωνιστικής ανετοιμότητας του Ουκρανού. Στη μεσαία γραμμή, Σιμόες και Γιόχανσον αναμένεται να είναι τα δύο χαφ στη βασική ενδεκάδα, με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από Βάργκας, Χριστοδουλόπουλο και Μάνταλο, χωρίς όμως να αποκλείεται κάποια διαφοροποίηση, δεδομένου ότι ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε στη χθεσινή προπόνηση πως όλοι υπολογίζονται. Στην επίθεση, μοιάζει δεδομένη η χρησιμοποίηση του Σέρχιο Αραούχο. Η προπώληση των εισιτηρίων κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αφού ήδη έχουν φύγει περίπου 17.000 εισιτήρια, ενώ πολλοί φίλοι της ΑΕΚ από την επαρχία ετοιμάζουν οργανωμένες εκδρομές για το ΟΑΚΑ. Εκτιμάται ότι την Ενωση θα στηρίξουν περισσότεροι από 30.000 οπαδοί της.

Η διοίκηση, μέσω φωτογραφιών στο facebook, ζήτησε από τον κόσμο της ΑΕΚ να είναι «κοντά στην ομάδα και μακριά από τις παγίδες, χωρίς να ξεφύγουν από τα επιτρεπτά όρια», καθώς για την ΑΕΚ ακολουθούν κρίσιμες μάχες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή