Προεδρικό σύστημα και για τα Κατεχόμενα

Προεδρικό σύστημα και για τα Κατεχόμενα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δημόσια συζήτηση για την μετάβαση σε προεδρικό σύστημα και στην άλλη πλευρά της Πράσινης Γραμμής ξεκινά ο «Υπουργός Εξωτερικών», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου. Ο κ. Ερτουγρούγολογλου ζητά από τους συμπατριώτες του να ακολουθήσουν το παράδειγμα της «μητέρας πατρίδας».

Ο κ. Ερτουγρούγολογλου με νέες δηλώσεις του ισχυρίζεται ότι με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, η θέση της Τουρκίας ενισχύεται στην περιοχή και στο παγκόσμιο σκηνικό. Ο ίδιος στέλνει τα συγχαρητήρια του στον Πρόεδρο της Τουρκίας και στον λαό της Τουρκίας.

Ο κ. Ερτουγρούγολογλου προτείνει στην «ΤΔΒΚ» να ακολουθήσει το παράδειγμα της Τουρκίας. Ο ίδιος εύχεται ότι σύντομα το προεδρικό σύστημα θα βρεθεί στο επίκεντρο της τ/κ κοινότητας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το προεδρικό σύστημα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»

Η πρόταση του κ. Ερτουγρούγολογλου δεν έρχεται για πρώτη φορά στο προσκήνιο της τ/κ επικαιρότητας. Πριν από περίπου επτά χρόνια, κατά την διάρκεια των «προεδρικών εκλογών», ο κ. Ερτουγρούγολογλου είχε φέρει στο προσκήνιο της επικαιρότητας το συγκεριμένο μοντέλο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή