Πάμε στου Ralph για καφέ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακριβώς δίπλα στο νέο κατάστημα-ναυαρχίδα της διάσημης μάρκας ρούχων Polo Ralph Lauren στη Regent Street στο Λονδίνο άνοιξε πριν από μερικούς μήνες το Ralph’s Coffee & Bar, δίνοντας στους πελάτες τη δυνατότητα να συνδυάζουν τα ψώνια τους με καφέ, ποτό ή ένα ελαφρύ γεύμα.

Ο χώρος χαρακτηρίζεται από τη σοφιστικέ αρρενωπότητα του οίκου και αποτίνει φόρο τιμής στο polo που ενέπνευσε και τη μάρκα.

Κορνίζες με πορτρέτα αλόγων, ιππικά αξεσουάρ, πάγκοι, σκαμπό και πολυθρόνες από δέρμα σέλας συνθέτουν την ατμόσφαιρα ενός τυπικού ιππικού ομίλου.

Το Ralph’s σερβίρει καθημερινά γευστικά σνακς, όπως κλαμπ σάντουιτς, και γλυκά, όπως τσιζκέικ, αλλά ειδικεύεται στον καφέ και στα κοκτέιλ.

Δοκιμάστε το χαρμάνι βιολογικού καφέ που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το μαγαζί, αλλά και το signature κοκτέιλ Ralph Lauren Regent Street Sour με βάση το Gin και το Cointreau.

www.ralphlauren.co.uk

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή