ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Ανοιξιατικες νοστιμιές

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τι μαγειρεύει ο Γαστρονόμος Μαΐου;

Τα νέα, ανοιξιάτικα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου: Γαλακτομπούρεκο με βανίλιες και βερίκοκα, σοκολατόπιτα με φράουλα, παγωμένη κρέμα με γιαούρτι και φρούτα εποχής, μαρμελάδα φράουλα με τσίλι και άλλα ιδιαίτερα γλυκίσματα από τον μετρ της ζαχαροπλαστικής.

Ποσέ, μάτια ή στραπατσάδα; Επτά ιδιαίτερες συνταγές με αυγά από τους σεφ του περιοδικού. Ποτέ πριν το brunch δεν ήταν τόσο συναρπαστικό.

Μάθημα πατριδογνωσίας: Μεσσηνία. Ταξιδέψαμε και καταγράψαμε νόστιμες ιστορίες, τοπικά προϊόντα και αυθεντικές συνταγές. Kόκορας με χυλοπίτες, τραχανάς στο τηγάνι με ντομάτα, μπαμπανάτσα, μπακαλιάρος τσιλαδιά.

Κοτόπουλο εξωτικό: Διάσημες ασιατικές συνταγές που γίνονται στο πι και φι.

Γιορτινό τραπέζι: Η Ισπανία στο πιάτο μας. Διά χειρός Δημήτρη Κοντόπουλου.

Σαλάτες: Με τα φρούτα της εποχής. Βερίκοκα, φράουλες, κεράσια και ιδιαίτερα ντρέσινγκ αναβαθμίζουν τις πράσινες σαλάτες μας. 

Πι και φι: Πρωτότυπα τοστ για όλες τις ώρες. 

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ