14.000 Αμερικανοί στρατιώτες που επιστρέφουν από τα πολεμικά μέτωπα της ηπειρωτικής Ευρώπης, έχουν κατακλύσει τα καταστρώματα του βρετανικού πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «HMS Queen Mary», το οποίο διασχίζει τον Ατλαντικό Ωκεανό, με κατεύθυνση το λιμάνι της Νέας Υόρκης, το 1945. (AP Photo)

 

Ένας σοβιετικός στρατιώτης λιποθυμά κατά τη διάρκεια παράταξης μονάδας του Κόκκινου Στρατού στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Βρανδεμβούργου στην Ανατολική Γερμανία, το 1956. Η παράταξη ήταν μέρος των τελετών που έλαβαν χώρα με αφορμή την απομάκρυνση 35.000 Ρώσων στρατιωτών από την Ανατολική Γερμανία. (AP Photo)

 

Αμερικανοί άνδρες των ειδικών δυνάμεων παρακολουθούν την πτώση εφοδίων σε πυρομαχικά που κρέμονται από αλεξίπτωτα, κοντά στο στρατόπεδο του Ντακ Σεάνγκ, περισσότερα από 500 χιλιόμετρα βόρεια της Σαϊγκόν, το 1968. (AP Photo/Holloway)

 

Ο Παλ, το σκυλί ράτσας κόλεϊ που υποδύθηκε τη Λάσι σε σειρά κινηματογραφικών ταινιών τη δεκαετία του '40, στέκεται περήφανος με τις τρεις κόρες του και τον ένα γιο του στα γυρίσματα της ταινίας ο «Ο Γιος της Λάσι», το 1944. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ