Flashback στην 20η Ιουνίου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 20η Ιουνίου-1

14.000 Αμερικανοί στρατιώτες που επιστρέφουν από τα πολεμικά μέτωπα της ηπειρωτικής Ευρώπης, έχουν κατακλύσει τα καταστρώματα του βρετανικού πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «HMS Queen Mary», το οποίο διασχίζει τον Ατλαντικό Ωκεανό, με κατεύθυνση το λιμάνι της Νέας Υόρκης, το 1945. (AP Photo)

 

Flashback στην 20η Ιουνίου-2

Ένας σοβιετικός στρατιώτης λιποθυμά κατά τη διάρκεια παράταξης μονάδας του Κόκκινου Στρατού στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Βρανδεμβούργου στην Ανατολική Γερμανία, το 1956. Η παράταξη ήταν μέρος των τελετών που έλαβαν χώρα με αφορμή την απομάκρυνση 35.000 Ρώσων στρατιωτών από την Ανατολική Γερμανία. (AP Photo)

 

Flashback στην 20η Ιουνίου-3

Αμερικανοί άνδρες των ειδικών δυνάμεων παρακολουθούν την πτώση εφοδίων σε πυρομαχικά που κρέμονται από αλεξίπτωτα, κοντά στο στρατόπεδο του Ντακ Σεάνγκ, περισσότερα από 500 χιλιόμετρα βόρεια της Σαϊγκόν, το 1968. (AP Photo/Holloway)

 

Flashback στην 20η Ιουνίου-4

Ο Παλ, το σκυλί ράτσας κόλεϊ που υποδύθηκε τη Λάσι σε σειρά κινηματογραφικών ταινιών τη δεκαετία του '40, στέκεται περήφανος με τις τρεις κόρες του και τον ένα γιο του στα γυρίσματα της ταινίας ο «Ο Γιος της Λάσι», το 1944. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή