«Κόπηκε» στα ιατρικά ο Μποκανί

«Κόπηκε» στα ιατρικά ο Μποκανί

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ναυάγησε» η μεταγραφή του Ντιεμερσί Μποκανί στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος επιθετικός απέτυχε να περάσει με επιτυχία από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις που υποβάλλονται όλοι οι ποδοσφαιριστές πριν από την υπογραφή του συμβολαίου τους. Οπως διαπιστώθηκε, ο Μποκανί αντιμετώπιζε πρόβλημα τόσο στον δικέφαλο όσο και στο γόνατο. Αξίζει να σημειωθεί πως στις ιατρικές εξετάσεις ήταν και ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος, ο οποίος αποχώρησε από το Ζέεφελντ και ταξίδεψε για την Ελλάδα, προκειμένου να επιληφθεί προσωπικά του θέματος. Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι «Πειραιώτες» αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία που είχαν μαζί με τον Μποκανί. Πλέον, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει στραφεί σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών και οι εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται άμεσα. Στη διάθεση του Μπέσνικ Χάσι βρίσκονται από χθες το απόγευμα δέκα διεθνείς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ανδρούτσο, Φορτούνη, Γιαννιώτα, Γιαννιώτη, Καπίνο, Μανθάτη, Νικολάου, Ρέτσο, Σιώπη και Ζντιέλαρ, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας που βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στις Αυστριακές Αλπεις.

Οι διεθνείς «πέταξαν» χθες το πρωί από την Αθήνα για το Μόναχο και έπειτα από δίωρο ταξίδι έφθασαν οδικώς στο Ζέεφελντ. Το απόγευμα ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης υπό τις οδηγίες του Χάσι.

Οι ενοχλήσεις που έχει στον δικέφαλο από τη Δευτέρα δεν επέτρεψαν στον Αλμπέρτο Μποτία να ακολουθήσει το πρόγραμμα των δύο χθεσινών προπονήσεων των «ερυθρολεύκων». Αντιθέτως, τόσο ο Μάρκο Μάριν όσο και ο Κωνσταντίνος Μεγαρίτης, οι οποίοι τη Δευτέρα το απόγευμα έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, γυμνάστηκαν κανονικά. Οι υψηλές, για τις Αυστριακές Αλπεις, θερμοκρασίες συνεχίστηκαν για μία ακόμη ημέρα, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνονται οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις προπονήσεις. Το πρώτο φιλικό των «ερυθρολεύκων» στην Αυστρία θα διεξαχθεί την Παρασκευή με αντίπαλο τη Βάτενς και θα αρχίσει στις 19.00 ώρα Ελλάδος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή