Ένα γερμανικό τεθωρακισμένο όχημα προελαύνει σε ένα ισοπεδωμένο γαλλικό χωριό στις όχθες του ποταμού Αιν της βόρειας Γαλλίας, μετά την κατάκτηση της Γαλλίας από τον γερμανικό στρατό, το 1940. Οι εκτεταμένες καταστροφές μαρτυρούν την εκβιομηχάνιση και τον εκσυγχρονισμό των πολεμικών συγκρούσεων που έφερε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. (AP Photo)

Δύο κουκουλοφόροι σιίτες μουσουλμάνοι, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ως οι αεροπειρατές της πτήσης TWA 847 της Τrans World Airlines που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Ρώμη στις 14 Ιουλίου του 1985, παραχωρούν συνέντευξη τύπου στις 30 Ιουλίου της ίδιας χρονιάς, σε τερματικό σταθμό του αεροδρομίου της Βηρυτού. (ΑP Photo) 

Παιδιά περπατούν σε ουρά δίπλα από τα ερείπια της πόλης της Ισινύ, για να παρακολουθήσουν τους εορτασμούς για την επέτειο της πτώσης της Βαστίλλης, το 1944. (AP Photo)

Ένας Μεξικανός σιδεράς μετέτρεψε έναν σκαραβαίο της Volkswagen σε έργο τέχνης, στολίζοντας με εντυπωσιακό τρόπο την επιφάνεια του, στα σύνορα του Μεξικό με το Ελ Πάσο του Τέξας, το 1971. (AP Photo/Ferd Kaufman)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ