Η Oris κατασκευάζει καταδυτικά ρολόγια από τη δεκαετία του ’60 και το νέο Aquis Date συμβολίζει το επόμενο κεφάλαιο σε μία ιστορία κατάκτησης των ωκεανών που ξεκίνησε πριν από μισό αιώνα. Το ότι προορίζεται για σκληρή χρήση από επαγγελματίες ή ερασιτέχνες θιασώτες του βυθού, εντούτοις, δεν σημαίνει ότι είναι ογκώδες και βαρύ στον καρπό. Η προσεγμένη σχεδίαση των λεπτομερειών του το καθιστά λεπτότερο και κομψό, ώστε να μπορεί να φορεθεί ακόμη και με κοστούμι.

Η ευρύχωρη βιδωτή κάσα του σε διάμετρο 43,5 mm είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Στεγανή μέχρι 300 μ., φέρει βιδωτή κορόνα, μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη από μαύρο κεραμικό με κλίμακα 60 λεπτών και σφραγίζει με ένα θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού, το οποίο εσωτερικά φέρει αντι-αντανακλαστική επεξεργασία.

Το βαθύ μπλε ή μαύρο καντράν «φωτίζουν» οι μεγάλες ενδείξεις των ωρών και οι επιβλητικοί δείκτες, όλα με φωτοβόλο επίστρωση Super-LumiNova.

Το Aquis Date έχει αυτόματο μηχανισμό, τον Oris Caliber 733, με ημερομηνία στο 6.

Συνδυάζεται είτε με ατσάλινο μπρασελέ, είτε με λουράκι από λείο δέρμα ή με μπλε ή μαύρο λουράκι από καουτσούκ με ειδική καταδυτική προέκταση. Προστιθέμενη αξία το εξαιρετικό value for money.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Rist Hellas (τηλ.: 2310-471155)
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ