Πρώτα οι όμιλοι, μετά ο επιθετικός

Πρώτα οι όμιλοι, μετά ο επιθετικός

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο αγώνας της Πέμπτης με την Μπριζ κυριαρχεί, λογικά, στην επικαιρότητα της ΑΕΚ, που φιλοδοξεί να συμμετάσχει για πρώτη φορά από το 2011 σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με προβλήματα απουσιών αλλά και συγκέντρωση, ο Μανόλο Χιμένεθ προβληματίζεται για την ενδεκάδα της Ενωσης, έχοντας ωστόσο την ηρεμία της νίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του Παναιτωλικού (2-0).

Η Ενωση ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, που ήταν το άμεσο ζητούμενο για την ομάδα στο μεσοδιάστημα των δύο αγώνων με την Μπριζ και το ΟΑΚΑ αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές την Πέμπτη, στην προσπάθεια της ΑΕΚ για σταδιακή ανάκτηση του ευρωπαϊκού της κύρους. Περισσότεροι από 35 χιλιάδες φίλοι της Ενωσης αναμένονται στο γήπεδο προκειμένου να ενισχύσουν τον «Δικέφαλο» στην προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μανόλο Χιμένεθ προετοιμάζεται χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια, που είναι τιμωρημένος, αλλά η εικόνα του Αλμέιδα στα πρώτα 28 λεπτά του προχθεσινού αγώνα δεν γέμισε με αισιοδοξία τους φίλους της ομάδας. Ο Πορτογάλος είναι αυτή τη στιγμή ο μόνος διαθέσιμος καθαρόαιμος επιθετικός που έχει η ΑΕΚ (ο Γιακουμάκης είναι τραυματίας) και αναμένεται να δούμε αν ο Χιμένεθ θα επιλέξει κάποιο σύστημα με αυτόν ως βασικό ή αν θα επιλέξει ενδεκάδα ειδικών συνθηκών μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ έχουν παγώσει τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, καθώς ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, πέραν του ότι θα δώσει σημαντικά οικονομικά οφέλη, ενδέχεται να επαναπροσδιορίσει και τη μεταγραφική πολιτική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή