Flashback στη 14η Σεπτεμβρίου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 14η Σεπτεμβρίου-1

Μικροί τυμπανιστές της νεολαίας του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος χτυπούν τα τύμπανα τους κατά τη διάρκεια ομιλίας του Αδόλφου Χιτλερ, στη Νυρεμβέργη, το 1934. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τουλάχιστον 60.000 μέλη της ναζιστικής νεολαίας.(AP Photo)

Flashback στη 14η Σεπτεμβρίου-2

Ο Τζακ Ντέμπσεϊ πέφτει από το ρινγκ, κατά τη διαρκεία αγώνα βαρέων βαρών με τον Λουίς Φίρπο στο στάδιο Πόλο Γκράουντς της Νέας Υόρκης, μετά από χτύπημα του τελευταίου, το 1923. Παρ´ όλα αυτά, ο Ντέμπσει υπερασπίστηκε τον τίτλο του, βγάζοντας νοκ άουτ τον αντίπαλο του στον δεύτερο γύρο. (ΑP Photo)

Flashback στη 14η Σεπτεμβρίου-3

Σε ένα διάλειμμα από τους βομβαρδισμούς της Λουφτβάφε, οι Βρετανοί στρατιωτες παρακολουθούν έναν αγώνα μποξ που διεξάγεται στα πλαίσια ενός μεγάλου τουρνουά πυγμαχίας, το οποίο αποτελεί το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός του πολέμου στη Βρετανία, το 1940. (AP Photo)

Flashback στη 14η Σεπτεμβρίου-4

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσόρτσιλ επιθεωρεί ένα τάγμα Νεοζηλανδών στρατιωτών, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, κάπου στην Αγγλία, το 1940. (AP Photo)

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή