Η ανηφόρα του Ολυμπιακού συνεχίζεται στη Νέα Σμύρνη

Η ανηφόρα του Ολυμπιακού συνεχίζεται στη Νέα Σμύρνη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αφετηρία ενός προγράμματος με συνεχόμενους αγώνες υψηλού βαθμού δυσκολίας μπαίνει αύριο ο Ολυμπιακός, οπότε και αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Με χθεσινές δηλώσεις, ο Τάκης Λεμονής ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του πέρα από τη νίκη, προκειμένου να καλύψει τη διαφορά των πέντε βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. «Θα πρέπει να δείξουμε γρήγορα βελτίωση γιατί τα πράγματα είναι πιεστικά. Από δω και πέρα πρέπει να κυνηγάμε νίκες. Πρέπει να επισημάνουμε στους ποδοσφαιριστές μας τον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό τα λέει όλα. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με μικροπροβλήματα, πρέπει να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και να προχωρήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «Πειραιωτών».

Λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, ακολουθεί η δοκιμασία με την Μπαρτσελόνα στην Καταλωνία. Φυσικά ο Τάκης Λεμονής σκέφτεται μόνο τον Πανιώνιο: «Για να μπορούμε να παίζουμε με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα υπάρχει μία προϋπόθεση. Δεν πρέπει να είμαστε σε αυτήν τη θέση της βαθμολογίας. Μας “καίει” το ματς με τον Πανιώνιο». Ο προπονητής της ομάδας του «Πειραιά» έπλεξε το εγκώμιο των «κυανέρυθρων»: «Πέρυσι, ο πιο σοβαρός αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν ο Πανιώνιος. Πλέον δεν λογίζεται σαν μια ομάδα όπως την είχαμε πριν από κάποια χρόνια. Κάθε χρόνο λέει ότι χτυπάει πεντάδα, οπότε καταλαβαίνετε τον βαθμό δυσκολίας. Είναι μία εξαιρετική ομάδα». Τη θέση του τιμωρημένου Ενγκελς θα πάρει ο Μποτία, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Νικολάου στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή