Κοντονής: Παραπληροφόρηση οι δηλώσεις Γεωργιάδη για την ταυτότητα φύλου

Κοντονής: Παραπληροφόρηση οι δηλώσεις Γεωργιάδη για την ταυτότητα φύλου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για εκτεταμένη παραπληροφόρηση σχετικά με το νέο νόμο για την αλλαγή φύλου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, σχολιάζοντας, όπως αναφέρει, δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι «πάς στα ΚΕΠ και αλλάζεις φύλο».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει ότι προκαλεί «μείζον πολιτικό θέμα» η δήλωση Γεωργιάδη και συνιστά «να διαβάζουν στην ηγετική ομάδα της ΝΔ τα νομοσχέδια».

Αναλυτικά η δήλωση Κοντονή:

«Μείζον πολιτικό θέμα προκαλεί η δήλωση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο κανάλι της Βουλής, σχετικά με τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. ''Πας στο ΚΕΠ και αλλάζεις φύλο'', δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό την πηγή της παραπληροφόρησης, δηλαδή το ίδιο του το κόμμα.

Πρόκειται για εκτεταμένη παραπληροφόρηση που εξακολουθεί να υπάρχει ακόμη και τώρα. Συνιστούμε στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να διαβάζουν τα νομοσχέδια που κατατίθενται στη Βουλή.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να αυτογελοιοποιείται όσο θέλει, δεν έχει όμως το δικαίωμα να ευτελίζει τον θεσμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τέτοιο βαθμό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή