Ο πρόεδρος του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου, Νέλσον Μαντέλα, ζητά από τους οπαδούς του να παραμείνουν ήρεμοι, μετά από μια απειλή για βόμβα, στο κτίριο που λάμβανε χώρα μία συγκέντρωση στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας του, το 1994. (AP Photo/David Brauchli)

Ο Τζόελ Σκόλνικ, διευθυντής ενός καταστήματος υπολογιστών στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης, παρουσιάζει τις λειτουργίες μίας κάρτας μνήμης του υπολογιστή Apple II της Αpple, έχοντας τη βοήθεια της οθόνης που έχει πίσω του, το 1978. (AP Photo / David Tenenbaum).

Νεαρά αγόρια της εβραϊκής κοινότητας της Γερμανίας απολαμβάνουν ένα ζεστό γεύμα, μετά την άφιξη τους στη συνοριακή ολλανδική πόλη του Νάαρντεν, το 1938. Η κλιμάκωση των ναζιστικών διώξεων κατά των Εβραίων της Γερμανίας οδήγησε πολλά μέλη της εβραϊκής κοινότητας της χώρας στον δρόμο της μετανάστευσης. (AP Photo)

Τα κατεστραμμένα πλοία και οι ρημαγμένες εγκαταστάσεις του λιμανιού της Νάπολης παραμένουν σε άθλια κατάσταση και μετά τη φυγή των Γερμανών και την έλευση των Συμμάχων στην πόλη , το 1943. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ