Flashback στη 15η Νοεμβρίου

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 15η Νοεμβρίου-1

Ο πρόεδρος του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου, Νέλσον Μαντέλα, ζητά από τους οπαδούς του να παραμείνουν ήρεμοι, μετά από μια απειλή για βόμβα, στο κτίριο που λάμβανε χώρα μία συγκέντρωση στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας του, το 1994. (AP Photo/David Brauchli)

Flashback στη 15η Νοεμβρίου-2

Ο Τζόελ Σκόλνικ, διευθυντής ενός καταστήματος υπολογιστών στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης, παρουσιάζει τις λειτουργίες μίας κάρτας μνήμης του υπολογιστή Apple II της Αpple, έχοντας τη βοήθεια της οθόνης που έχει πίσω του, το 1978. (AP Photo / David Tenenbaum).

Flashback στη 15η Νοεμβρίου-3

Νεαρά αγόρια της εβραϊκής κοινότητας της Γερμανίας απολαμβάνουν ένα ζεστό γεύμα, μετά την άφιξη τους στη συνοριακή ολλανδική πόλη του Νάαρντεν, το 1938. Η κλιμάκωση των ναζιστικών διώξεων κατά των Εβραίων της Γερμανίας οδήγησε πολλά μέλη της εβραϊκής κοινότητας της χώρας στον δρόμο της μετανάστευσης. (AP Photo)

Flashback στη 15η Νοεμβρίου-4

Τα κατεστραμμένα πλοία και οι ρημαγμένες εγκαταστάσεις του λιμανιού της Νάπολης παραμένουν σε άθλια κατάσταση και μετά τη φυγή των Γερμανών και την έλευση των Συμμάχων στην πόλη , το 1943. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή