ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Aπάντηση Βαρουφάκη σε Μοσκοβισί μέσω twitter

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί. Αφορμή αποτέλεσε η χθεσινή αναφορά του κ. Μοσκοβισί στο βιβλίο του κ. Βαρουφάκη.

Συγκεκριμένα ο Πιερ Μοσκοβισί ανέφερε ότι το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, δεν θα έπρεπε να έχει τίτλο «Ενήλικες στο Δωμάτιο», αλλά «Παραμύθια για Παιδάκια». «Κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να πει την αληθινή ιστορία, χωρίς παράνοιες, ψέματα και αυτοσχεδιασμούς. Αλλά καλύτερα να σταματήσω εδώ», σημείωσε παράλληλα ο Ευρωπαίος Επίτροπος κατά τη διάρκεια ενημέρωσης δημοσιογράφων πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών  απάντησε στον Πιερ Μοσκοβισί με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter. «Ας μου επιτρέψει ο κ. Μοσκοβισί να του θέσω την ίδια ερώτηση που έθεσα στον κ. Σόιμπλε: Σε ποιά παράγραφο, σε ποιά σελίδα, σε ποιό κεφάλαιο του βιβλίου μου υπάρχει έστω και η παραμικρή ανακρίβεια όσον αφορά κάτι που είπε ή έκανε; Όλα τα άλλα περιττεύουν», έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ