Εορταστικό κλίμα και… ΠΑΣ Γιάννινα στον Ολυμπιακό

Εορταστικό κλίμα και… ΠΑΣ Γιάννινα στον Ολυμπιακό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δώρο του Τάκη Λεμονή προς τους παίκτες του για τη νίκη τους στο Αγρίνιο –η πέμπτη σε ισάριθμες αγωνιστικές– ήταν διήμερο ρεπό. Και χθες, άρχισαν την προετοιμασία τους για την ακροτελεύτια υποχρέωσή τους στο πρωτάθλημα μέσα στο 2017, το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη» που θα αρχίσει στις 15.00.

Το κλίμα εντός των τειχών των «Πειραιωτών» είναι εξαιρετικό μετά την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και τη νίκη με το εμφατικό 4-1 επί του Παναιτωλικού στη δύσκολη έδρα του Αγρινίου. Για του λόγου το ασφαλές, μετά τη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα γευματίσουν σε εστιατόριο του Πειραιά. Αναμφίβολα, ο Τάκης Λεμονής είναι ικανοποιημένος και για το γεγονός πως το σύνολο των ποδοσφαιριστών του είναι ετοιμοπόλεμο.

Ο Μπεν που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, χθες γυμνάστηκε κανονικά, ενώ και ο Εμενίκε είναι πια σε θέση να αγωνιστεί. Ωστόσο, το μέλλον του φαντάζει αβέβαιο στους «Πειραιώτες» και δεν αποκλείεται στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να αναζητηθεί φόρμουλα για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα, αριστερού μπακ, εξτρέμ και επιθετικού. Την ίδια ώρα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι η πρώτη λύση για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο ίδιος θα ήθελε στο τέλος της σεζόν, εκτός από τον τίτλο του πρωταθλητή, να πάρει και το βραβείο του πρώτου σκόρερ: «Τα γκολ είναι η δουλειά μου. Το σημαντικότερο όλων για εμάς είναι να είμαστε πρώτοι στο τέλος της σεζόν. Είναι ο στόχος του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν το γνωρίζω αν θα είμαι ο πρώτος σκόρερ. Για να είμαι ειλικρινής θέλω να είμαι ο πρώτος σκόρερ. Θα είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Το έχω καταφέρει δύο φορές στην καριέρα μου. Αν βγω πρώτος σκόρερ θα είναι για τρίτη φορά. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να δουλέψω σκληρά. Πρέπει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε αγώνα. Μόνο ο Θεός ξέρει», υπογραμμίζει ο Ιρανός επιθετικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή