Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμα κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας και αφορά τον ράπερ Nelly. Ο Nelly είχε κατηγορηθεί ότι βίασε μια 22χρονη φοιτήτρια κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ουάσιγκτον. Ο Αμερικανός ράπερ απέρριψε τις κατηγορίες, ενώ η υπόθεση «πάγωσε» καθώς η κατήγορός του αρνήθηκε να καταθέσει. Ο Nelly, όμως, πέρασε στην αντεπίθεση, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του προσανατολίζεται στο να μηνύσει τη φοιτήτρια για ψευδή κατηγορία, προκειμένου να «αποκαταστήσει» με αυτόν τον τρόπο τη φήμη του.

(…) Eναν τρυφερό τρόπο βρήκε ο χολιγουντιανός σταρ Ρομπ Λόου για να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες που έδωσαν σκληρή μάχη στις μεγάλες φωτιές της Καλιφόρνιας και κατάφεραν να σώσουν μεταξύ πολλών άλλων σπιτιών και το δικό του σε περιοχή κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα. Ετσι, ο Ρομπ Λόου μπήκε στην κουζίνα και τους ετοίμασε με τα χεράκια του φαγητό, σπαγγέτι και μπέργκερ. Αδιάψευστος μάρτυρας το… Instagram.

(…) Η ιστορία του τελευταίου Αμερικανού σκλάβου, του Κούντζο Λούις, αναμένεται να κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins τον Μάιο, γραμμένη από τη Ζόρα Νιλ Χάρστο. Η Χάρστον πέρασε τρεις μήνες με τον Λούις το 1931 ακούγοντας ιστορίες για την αιχμαλωσία του και τη μεταφορά του με τα πλοία των σκλάβων. Το βιβλίο βγαίνει μισόν αιώνα μετά τον θάνατο της Χάρστον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή