Flashback στη 15η Ιανουαρίου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 15η Ιανουαρίου-1

Ο Αμερικανός βιρτουόζος τρομπετίστας της τζαζ, Ντίζι Γκιλέσπι, παίζει τρομπέτα, φουσκώνοντας τα χαρακτηριστικά του μάγουλα, στο μουσικό φεστιβάλ Boston Globe Jazz and Blues Fetsival, στη Βοστώνη, το 1966. (AP Photo/Bob Daugherty)

Flashback στη 15η Ιανουαρίου-2

Μια πανοραμική όψη του βομβαρδισμένου Λονδίνου από τον θόλο του καθεδρικού ναού του Αγίου Παύλου, μετά από μία «κευρανοβόλα» αεροεπιδρομή της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας στη βρετανική πρωτεύουσα, το 1941. (AP Photo)

Flashback στη 15η Ιανουαρίου-3

Ο γνωστός για τη λατρεία του στο ανθυγιεινό φαγητό, Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, τρώει ανέμελος το μεσημεριανό του στο The Varsity, ένα τοπικό εστιατόριο γρήγορου φαγητού, μαζί με τον κυβερνήτη της Τζόρτζια, Κελ Μίλερ, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην πολιτεία, στην Ατλάντα, το 1996. (AP Photo/Greg Gibson)

Flashback στη 15η Ιανουαρίου-4

Κύπριοι που ζουν στην Ελλαδά σχηματίζουν ουρά στην είσοδο μίας Εκκλησίας στο κέντρο της Αθήνας, για να ψηφίσουν στο ανεπίσημο δημοψήφισμα που οργάνωσε η Ορθόδοξη Εκκλησία της Κύπρου για την ένωση της Μεγαλονήσου με την Ελλάδα, το 1950. Το δημοψήφισμα διεξήχθη σε δύο συνεχόμενες Κυριακές (15 και 22 Ιανουαρίου), με τον κυπριακό λαό να ψηφίζει συντριπτικά (95.7%) υπέρ της ένωσης με το Βασίλειο της Ελλάδας. (AP photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή