ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στη 15η Ιανουαρίου

ap_606073158073

flashback-sti-15i-ianoyarioy0

Ο Αμερικανός βιρτουόζος τρομπετίστας της τζαζ, Ντίζι Γκιλέσπι, παίζει τρομπέτα, φουσκώνοντας τα χαρακτηριστικά του μάγουλα, στο μουσικό φεστιβάλ Boston Globe Jazz and Blues Fetsival, στη Βοστώνη, το 1966. (AP Photo/Bob Daugherty)

flashback-sti-15i-ianoyarioy2

Μια πανοραμική όψη του βομβαρδισμένου Λονδίνου από τον θόλο του καθεδρικού ναού του Αγίου Παύλου, μετά από μία «κευρανοβόλα» αεροεπιδρομή της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας στη βρετανική πρωτεύουσα, το 1941. (AP Photo)

flashback-sti-15i-ianoyarioy4

Ο γνωστός για τη λατρεία του στο ανθυγιεινό φαγητό, Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, τρώει ανέμελος το μεσημεριανό του στο The Varsity, ένα τοπικό εστιατόριο γρήγορου φαγητού, μαζί με τον κυβερνήτη της Τζόρτζια, Κελ Μίλερ, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην πολιτεία, στην Ατλάντα, το 1996. (AP Photo/Greg Gibson)

flashback-sti-15i-ianoyarioy6

Κύπριοι που ζουν στην Ελλαδά σχηματίζουν ουρά στην είσοδο μίας Εκκλησίας στο κέντρο της Αθήνας, για να ψηφίσουν στο ανεπίσημο δημοψήφισμα που οργάνωσε η Ορθόδοξη Εκκλησία της Κύπρου για την ένωση της Μεγαλονήσου με την Ελλάδα, το 1950. Το δημοψήφισμα διεξήχθη σε δύο συνεχόμενες Κυριακές (15 και 22 Ιανουαρίου), με τον κυπριακό λαό να ψηφίζει συντριπτικά (95.7%) υπέρ της ένωσης με το Βασίλειο της Ελλάδας. (AP photo)