ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαριάς: «Το συλλαλητήριο της Κυριακής υπερβαίνει τις διεργασίες στη Δεξιά»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

«Το συλλαλητήριο της Κυριακής υπερβαίνει τις εσωκομματικές διεργασίες της Δεξιάς και αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι ένα εσωκομματικό παιχνίδι της Δεξιάς που κατάφερε να συγκεντρώσει 400.000-500.000 κόσμο και πάλι νομίζω τους υπερεκτιμά», δήλωσε ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς κληθείς να σχολιάσει το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα πρόσθεσε πως «υπάρχουν άλλες διεργασίες που γίνονται στην κοινωνία, όπως το 2011 ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν αδύνατον να συλλάβει τι διεργασίες γίνονταν στις πλατείες, κάποιες τέτοιες διεργασίες με άλλο κοινό και άλλα χαρακτηριστικά γίνονται και με αφορμή το Σκοπιανό».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 δήλωσε επίσης ότι είναι λάθος να αποδίδεται στη Χρυσή Αυγή το συλλαλητήριο. «Στη συγκέντρωση ήταν 400.000-500.000 άνθρωποι εγώ ήμουν παρών η εκτίμηση μου είναι ότι ήταν περίπου 5.000-6.000 από το μπλοκ της Χρυσής Αυγής, δεν οργάνωσε η Χρυσή Αυγή το συλλλητήριο. Το κάλεσμα έγινε από τις Παμακεδονικές οργανώσεις. Είναι λάθος να αποδίδεται στη Χρυσή Αυγή γιατί τους δίνουμε μεγαλύτερη αξία».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ