Μαριάς: «Το συλλαλητήριο της Κυριακής υπερβαίνει τις διεργασίες στη Δεξιά»

Μαριάς: «Το συλλαλητήριο της Κυριακής υπερβαίνει τις διεργασίες στη Δεξιά»

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το συλλαλητήριο της Κυριακής υπερβαίνει τις εσωκομματικές διεργασίες της Δεξιάς και αν κάποιοι νομίζουν ότι είναι ένα εσωκομματικό παιχνίδι της Δεξιάς που κατάφερε να συγκεντρώσει 400.000-500.000 κόσμο και πάλι νομίζω τους υπερεκτιμά», δήλωσε ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς κληθείς να σχολιάσει το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα πρόσθεσε πως «υπάρχουν άλλες διεργασίες που γίνονται στην κοινωνία, όπως το 2011 ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν αδύνατον να συλλάβει τι διεργασίες γίνονταν στις πλατείες, κάποιες τέτοιες διεργασίες με άλλο κοινό και άλλα χαρακτηριστικά γίνονται και με αφορμή το Σκοπιανό».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 δήλωσε επίσης ότι είναι λάθος να αποδίδεται στη Χρυσή Αυγή το συλλαλητήριο. «Στη συγκέντρωση ήταν 400.000-500.000 άνθρωποι εγώ ήμουν παρών η εκτίμηση μου είναι ότι ήταν περίπου 5.000-6.000 από το μπλοκ της Χρυσής Αυγής, δεν οργάνωσε η Χρυσή Αυγή το συλλλητήριο. Το κάλεσμα έγινε από τις Παμακεδονικές οργανώσεις. Είναι λάθος να αποδίδεται στη Χρυσή Αυγή γιατί τους δίνουμε μεγαλύτερη αξία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή