Αμεση ανασύνταξη στον Ολυμπιακό

Αμεση ανασύνταξη στον Ολυμπιακό

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό, μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη και την ήττα από την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη». Ωστόσο, το έργο των «ερυθρόλευκων» θα είναι εξόχως δύσκολο την Κυριακή, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον εξαιρετικό, φέτος, Ατρόμητο στην έδρα του, στο Περιστέρι.

Παράλληλα, οι «Πειραιώτες» θα πρέπει να ανασυνταχθούν μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα υποχρεωθούν να αγωνιστούν ξανά χωρίς τον Οσκαρ Γκαρθία, ο οποίος την Τετάρτη διαγνώστηκε με φλεγμονή στη σκωληκοειδίτιδα. Χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελέσει πάλι ο Χρήστος Κόντης.

Τη Δευτέρα, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας θα γνωστοποιήσει την ποινή που θα επιβληθεί στους «Πειραιώτες» για τα επεισόδια στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο φαληρικό γήπεδο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ποινή τιμωρίας της έδρας για δύο έως τέσσερις αγωνιστικές, πρόστιμο, αλλά και ποινή αφαίρεσης βαθμών. Αν και οι ιθύνοντές του θεωρούν πως δεν συγκεντρώνει πιθανότητες το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών, αφού όπως υποστήριξαν χθες κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, «δεν έγινε καμία φθορά, δεν υπήρξε ούτε βιαιοπραγία, ενώ δεν κινδύνεψαν οι παίκτες και οι διαιτητές».

Στην ακροαματική διαδικασία, ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μπαταγιάννη, τον δικηγόρο της, Αργύρη Λίβα, ενώ ως μάρτυρας κατέθεσε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλης Δουρέκας. «Τέσσερις-πέντε διαπιστευμένοι αρχικά φώναζαν στους δικούς μας παίκτες και όταν έφυγαν οι παίκτες, υπήρχε ήδη αναίτια η αστυνομία, που πρώτη τούς πλησίασε και άρχισε η διαμάχη. Τους έσπρωξαν βίαια και τους απώθησαν.

Παράλληλα, μπήκαν 20-30 άτομα από τη θύρα των ΑμεΑ και χωρίς λόγο η αστυνομία κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, κάνοντας και αναίτια χρήση δακρυγόνων, κάτι που προκάλεσε νεύρα στους φιλάθλους μας», τόνισε ο Αργύρης Λίβας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή