ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εξωτισμός α λα ελληνικά

ΜΑΡΙΑ ΚΩΒΑΙΟΥ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Μεγάλωσε η μέρα και ονειρεύεστε ήδη παραλίες; Για το παραθαλάσσιο αυτό resort, πάντως, δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψετε εκτός Ελλάδος.

Η Κως, μπορεί να επουλώνει ακόμη τις πληγές της από τον τελευταίο σεισμό, για τους ξένους όμως εξακολουθεί να είναι δελεαστική, τόσο για ταξίδια όσο και για επενδύσεις, καθώς φαίνεται.

Το Casa Cook Kos στο Μαρμάρι, ένα από τα δύο πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου Thomas Cook στο νησί, απευθύνεται σε ενήλικες και βραβεύτηκε πρόσφατα από τους συντάκτες του έγκριτου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel+Leisure ως ένα από τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο.

Χτισμένο με έμπνευση από την παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική, στα 100 δωμάτιά του κυριαρχεί, ωστόσο, ένας αναπάντεχος εξωτισμός.

Για απόλυτη απομόνωση προτιμήστε τις σουίτες των 65 τ.μ. και τις δίκλινες βίλες που έχουν ιδιωτικό κήπο και πισίνα. Το resort παρέχει μεταξύ άλλων κέντρο ευεξίας, μπουτίκ για στυλάτες αγορές και, βέβαια, το ολοήμερο Beach Club για μεσογειακές γεύσεις και κοκτέιλ δίπλα στο κύμα. casacook.com/kos

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ