Αλλαγή σκηνικού με Κάτσε

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ρελάνς άνοιξε ξανά ο Παναθηναϊκός τον φάκελο Κάτσε, με τις πιθανότητες τώρα να είναι σαφώς περισσότερες σε σχέση με την προηγούμενη απόπειρά του. Ο Νίκος Νταμπίζας κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του, ενώ αρχικά είχε ζητήσει να παραμείνει πληρωμένος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εκείνη η πρόταση απορρίφθηκε ασυζητητί, σε αντίθεση με την τωρινή που εξετάζεται πολύ σοβαρά από τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στον Metropolis 95.5 ο εκπρόσωπός του Νίκος Καγιούλης: «Με βάση τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, σε πρώτο πλάνο είναι η συνέχιση του δανεισμού με οψιόν αγοράς. Με καλή θέληση, θα βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί τις δύο ομάδες. Δεν είμαστε μακριά. Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες κάπου θα καταλήξουμε. Ο Κάτσε πήγε στον Παναθηναϊκό και είχε καλή παρουσία, δέθηκε με την ομάδα και ένας λόγος παραπάνω για να παραμείνει είναι η παρουσία του Δώνη. Είναι ο προπονητής που τον ανακάλυψε και τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα στον ΠΑΟΚ. Τον θέλουν, πάντως, και ομάδες από τη Γερμανία και την Ισπανία».

• Τριετές συμβόλαιο θα υπογράψει τελικά ο Γιώργος Δώνης, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται σήμερα. Μαζί θα γίνει και η ανακοίνωση της πρόσληψης του Νίκου Νταμπίζα.

• Παρά το αίτημα αναβολής εκ μέρους του Παναθηναϊκού, η προσφυγή του Εσιέν για τις δόσεις Απριλίου και Μαΐου εκδικάστηκε κανονικά και οι «πράσινοι» θα κληθούν άμεσα να πληρώσουν σχεδόν 70.000 ευρώ για να μην προκύψει νέο -3.

• Φιλικό με τη Χέρενφεν θα δώσουν στην Ολλανδία οι «πράσινοι» στις 21 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της η ολλανδική ομάδα. Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου και το βασικό στάδιό της θα γίνει μάλλον στη «χώρα της τουλίπας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή