ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αλλαγή σκηνικού με Κάτσε

allagi-skinikoy-me-katse-2254947

Με ρελάνς άνοιξε ξανά ο Παναθηναϊκός τον φάκελο Κάτσε, με τις πιθανότητες τώρα να είναι σαφώς περισσότερες σε σχέση με την προηγούμενη απόπειρά του. Ο Νίκος Νταμπίζας κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του, ενώ αρχικά είχε ζητήσει να παραμείνει πληρωμένος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εκείνη η πρόταση απορρίφθηκε ασυζητητί, σε αντίθεση με την τωρινή που εξετάζεται πολύ σοβαρά από τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στον Metropolis 95.5 ο εκπρόσωπός του Νίκος Καγιούλης: «Με βάση τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, σε πρώτο πλάνο είναι η συνέχιση του δανεισμού με οψιόν αγοράς. Με καλή θέληση, θα βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί τις δύο ομάδες. Δεν είμαστε μακριά. Πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες κάπου θα καταλήξουμε. Ο Κάτσε πήγε στον Παναθηναϊκό και είχε καλή παρουσία, δέθηκε με την ομάδα και ένας λόγος παραπάνω για να παραμείνει είναι η παρουσία του Δώνη. Είναι ο προπονητής που τον ανακάλυψε και τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα στον ΠΑΟΚ. Τον θέλουν, πάντως, και ομάδες από τη Γερμανία και την Ισπανία».

• Τριετές συμβόλαιο θα υπογράψει τελικά ο Γιώργος Δώνης, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται σήμερα. Μαζί θα γίνει και η ανακοίνωση της πρόσληψης του Νίκου Νταμπίζα.

• Παρά το αίτημα αναβολής εκ μέρους του Παναθηναϊκού, η προσφυγή του Εσιέν για τις δόσεις Απριλίου και Μαΐου εκδικάστηκε κανονικά και οι «πράσινοι» θα κληθούν άμεσα να πληρώσουν σχεδόν 70.000 ευρώ για να μην προκύψει νέο -3.

• Φιλικό με τη Χέρενφεν θα δώσουν στην Ολλανδία οι «πράσινοι» στις 21 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της η ολλανδική ομάδα. Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου και το βασικό στάδιό της θα γίνει μάλλον στη «χώρα της τουλίπας».