Χαρ. Τρικούπη: Εδώ και καιρό εκτός ΚΙΝΑΛ ο Ραγκούσης

Χαρ. Τρικούπη: Εδώ και καιρό εκτός ΚΙΝΑΛ ο Ραγκούσης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη νέα επίθεση του Γιάννη Ραγκούση προσωπικά κατά της Φώφης Γεννηματά, πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σχολίαζαν στην «Κ» πως δεν εξετάζεται ενδεχόμενο διαγραφής του, καθώς «ο κ. Ραγκούσης βρίσκεται εκτός ΚΙΝΑΛ εδώ και καιρό».

Οι ίδιες πηγές παραπέμπουν στη δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος, Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος νωρίτερα είχε επισημάνει:

«Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

O κ. Ραγκούσης μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, επανήλθε σχολιάζοντας την δήλωση του κ. Χρηστίδη ως εξής:

«Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα σε παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ.Βαγγέλη Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή