Ολυμπιακός: Περιμένει 3-4 παίκτες ακόμη ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Περιμένει 3-4 παίκτες ακόμη ο Μαρτίνς

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση τριών ή τεσσάρων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς, με χθεσινές δηλώσεις του λίγο πριν από την επιστροφή της αποστολής των «ερυθρόλευκων» στην Ελλάδα από την Αυστρία, όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας. «Είμαστε συνέχεια σε επικοινωνία με τη διοίκηση γι’ αυτό το θέμα. Εννοείται πως έχω δει την ομάδα και έχω δει τι ελλείψεις έχει και πιστεύω ότι θα έρθουν άλλοι 3-4 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Δεν είναι ότι θέλουμε να δώσουν περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ, αλλά περισσότερη εμπειρία. Η χρονιά θα είναι πολύ μεγάλη και θέλουμε παίκτες που θα παίξουν όλη τη χρονιά. Πιστεύω ότι σε λίγο χρονικό διάστημα θα έρθουν 3-4 ποδοσφαιριστές». Αν και δεν δέχθηκε να αποκαλύψει τις θέσεις που θα ενισχυθούν οι «Πειραιώτες», πληροφορίες αναφέρουν πως κινούνται για την απόκτηση στόπερ, αμυντικού μέσου, μεσοεπιθετικού και κυνηγού.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο και στην Ολλανδία από τις 13 έως τις 27 Ιουλίου, δεν θα βρίσκονται και οι 30 παίκτες οι οποίοι ήταν στην Αυστρία. Τα επόμενα 24ωρα θα ανακοινώσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα «κοπούν»: «Σίγουρα μετά 20 μέρες δουλειάς έχω πάρει αποφάσεις, αλλά δεν θα το πω δημοσίως. Θέλω να το μάθουν πρώτα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Απλά να ξέρετε ότι από τη Δευτέρα και για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας δεν θα έχουμε τον ίδιο αριθμό ποδοσφαιριστών. Θέλω η ομάδα μου να είναι πολύ επιθετική που όταν χάνει την μπάλα να πρεσάρει για να την πάρει πίσω», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή