Πρόσωπο της προετοιμασίας ο Γκερέρο

Πρόσωπο της προετοιμασίας ο Γκερέρο

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο έδωσε τη λύση ερχόμενος από τον πάγκο, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης για τον Ολυμπιακό, στο χθεσινό φιλικό με τη Σιντ Τρούιντεν που έληξε 1-1. Ο Ισπανός επιθετικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα πέμπτο συνεχόμενο αγώνα, όσα δηλαδή φιλικά έχει δώσει η ομάδα του Πειραιά από την έναρξη της προετοιμασίας.

Στο τρίτο, επί βελγικού εδάφους, ματς που φιλοξενήθηκε στο Μπέρινγκεν, ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τους «ερυθρόλευκους» σε σύστημα 4-3-3! Κάτω από την εστία ήταν ο Γιαννιώτης. Πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον ώμο στον αγώνα με τον Απόλλωνα τον περασμένο Απρίλιο, ο Λεονάρντο Κούτρης επέστρεψε στη δράση παίζοντας από την αρχή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Μιράντα, Νικολάου, δεξί μπακ ο Μασούρας, αμυντικοί μέσοι ο (κορυφαίος του αγώνα) Καμαρά με τον Ρομαό, ενώ ο Ανδρούτσος είχε ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή. Εξτρέμ ήταν οι Πάρντο, Βρουσάι και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάνος.

Από ένα λάθος του Ανδρούτσου στη μεσαία γραμμή, ο Ντούκενς κατάφερε να βγει σε θέση για γκολ και να ανοίξει το σκορ για τη βελγική ομάδα μόλις στο 4΄. Προοδευτικά ο Ολυμπιακός βελτίωσε την απόδοσή του και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με τη είσοδο των Γκερέρο, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλου, Μπουχαλάκη και Τσιμίκα πίεσε περισσότερο, φθάνοντας στην ισοφάριση στο 87΄.

«Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά ήρθε νωρίς το γκολ των αντιπάλων και τα επόμενα 15 λεπτά έπεσε ο ρυθμός μας. Στα τελευταία 20 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι βελγικές ομάδες είναι πιο έτοιμες αυτή την περίοδο, καθώς ξεκινάει νωρίτερα το πρωτάθλημά τους. Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε έτοιμοι στις 9 Αυγούστου για τα προκριματικά», τόνισε ο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου (46΄ Βούκοβιτς), Κούτρης (63΄ Τσιμίκας), Ρομαό (75΄ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Ανδρούτσος (75΄ Φορτούνης), Βρουσάι, Πάρδο (75΄ Χριστοδουλόπουλος), Μάνος (75΄ Γκερέρο).

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ: Πιράρ, Μποτάκα, Τομιγιάσου, Γκαρθία Τένα (72΄ Μαέ), Ντε Νόρε (46΄ Αντούνες), Ντε Σαρ (81΄ Μπουράρ), Ντε Πέτερ, Θεμπάγιος (66΄ Ακολάτσε), Μπέζους, Ντε Μπρόιν, Ντούκενς (65΄ Γιάνσενς).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή