Σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης για το έργο του Ανδρέα Βουρλούμη στη «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

Σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης για το έργο του Ανδρέα Βουρλούμη στη «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα αναδρομική έκθεση για το έργο του ζωγράφου Ανδρέα Βουρλούμη εγκαινιάζεται σήμερα Τρίτη στις 19:00 στην γκαλερί «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» με στόχο να μας συστήσει ξανά τη ζωγραφική του σεμνού δημιουργού. 

Η έκθεση θα φιλοξενήσει περίπου 50 έργα του καλλιτέχνη κυρίως λάδια που δεν έχουν εκτεθεί και λιγότερες ακουαρέλες για τις οποίες έχει γίνει κυρίως γνωστός. 

Μιλώντας στην «Κ» ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, ερευνητής νεοελληνικής τέχνης και διαχειριστής της γκαλερί «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» για την επιλόγή των συγκεκριμένων έργων είπε: «Ηξερα τη δουλειά του Ανδρέα Βουρλούμη από παλιά. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το έργο του και η προσωπικότητά του. Αν και ανήκε στην “ηχηρή” γενιά του 1930, ο ίδιος ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και πολύ σεμνός. Ως καλλιτέχνης δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, και αυτή η στάση ζωής με συγκινεί».

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Χώρο Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» για το διάστημα 4 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου 2018.


Διαβάστε σχετικά:

«Διαμάντια» του Ανδρέα Βουρλούμη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή