Ολος ο Βοσκόπουλος στο Ηρώδειο

Ολος ο Βοσκόπουλος στο Ηρώδειο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχει διαγράψει μια πλούσια καριέρα, γεμάτη αμέτρητες επιτυχίες, έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και τον σεβασμό των συναδέλφων του.

Η εμφάνισή του την Κυριακή το βράδυ, για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, θα είναι η κορύφωση αυτής της συναρπαστικής πορείας. Και είναι βέβαιο ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος θα αποζημιώσει όσους αψηφήσουν το ξαφνικό κρύο και σπεύσουν να τον απολαύσουν στη σκηνή.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής θα κάνει μια επιλογή από το σύνολο της δισκογραφίας του, από τα 60 χρόνια παρουσίας του στο τραγούδι, και θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Μαζί του στη σκηνή του θα βρίσκονται δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο. Η συναυλία όμως θα έχει και κερκυραϊκό χρώμα. Θα συμμετάσχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» με διευθυντή ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μεικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά, τρία σύνολα τα οποία συνόδευσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μια ξεχωριστή συναυλία στην Κέρκυρα ενθουσιάζοντας το κοινό. Τη σκηνοθεσία της συναυλίας έχει αναλάβει η Σοφία Σπυράτου, τα σκηνικά υπογράφει ο Γιάννης Μετζικώφ και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ.

​​Ωδείον Ηρώδου του Αττικού, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή