Μουσική κληρονομιά

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην υπό ανάπλαση περιοχή Hudson Yards, στο δυτικό Μανχάταν της Νέας Υόρκης, άνοιξε πριν από μερικούς μήνες ένα εστιατόριο που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις, χάριν τόσο του εκλεπτυσμένου του στιλ όσο και του προσεγμένου του μενού.

Το Legacy Records πήρε το όνομά του από την πολυβραβευμένη με Grammy δισκογραφική εταιρεία Legacy Recordings –τμήμα της Sony Music– η οποία μέχρι το 2008 διατηρούσε στον ίδιο χώρο στούντιο ηχογραφήσεων. Το εστιατόριο υποδέχεται τους πελάτες του από πολύ νωρίς το πρωί για καφέ μέχρι τα μεσάνυχτα για κοκτέιλ, σερβίροντας στη σάλα του ισογείου –ένα σκηνικό σε σμαραγδένιους τόνους– ιταλικής έμπνευσης πιάτα και θαλασσινά.

Μουσική κληρονομιά-1

Το υπέροχο μπαρ σε σχήμα πέταλου. (Φωτογραφία: Douglas Friedman)

Στην κοραλλί αίθουσα του πρώτου ορόφου το μενού έρχεται να συνοδεύσει τα δημιουργικά κοκτέιλ του mixologist και τις προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες του μενού κρασιών με την υπογραφή του Σουηδού Arvid Rosengren, ο οποίος κατέχει τον τίτλο του καλύτερου σομελιέ στον κόσμο αυτή τη στιγμή. legacyrecordsrestaurant.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή