ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Citroen

Με ένα νέο Citroën, όλοι μπορούν να μπουν “με το δεξί” στο 2019 και να απολαύσουν την προηγμένη τεχνολογία, την κορυφαία άνεση και τους βραβευμένους κινητήρες. Παράλληλα, με τους διαθέσιμους συνδυασμούς εξατομίκευσης, με τους κινητήρες που συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές Euro 6.2, ολόκληρη η γκάμα των αυτοκινήτων της Citroën καλύπτει όλες τις ανάγκες του κάθε υποψήφιου αγοραστή! 
 
Κατά τη διάρκεια της νέας ενέργειας "Reverse Sales", η Citroën αλλάζει ξανά ρόλους με τους καταναλωτές και δίνει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα των μοντέλων της μάρκας, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, σε τιμή… έκπληξη.
 
Η γκάμα των ολοκαίνουργιων μοντέλων είναι άμεσα διαθέσιμη και συνοδεύεται από το μοναδικό πρόγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT που εγγυάται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον. 
 
Παράλληλα, η 5ετής εγγύηση της Citroën, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των καταναλωτών για ένα ασύγκριτα ήρεμο και αξιόπιστο 2019, αλλά και για το μέλλον!
 
Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr ή την σελίδα http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ , έως τις 31 Ιανουαρίου!
 
Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ