5 θηλυκά ρολόγια για του Αγίου Βαλεντίνου

5 θηλυκά ρολόγια για του Αγίου Βαλεντίνου

2' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη κι αν ανήκετε σε εκείνους που πιστεύουν ότι πρέπει να εκφράζουμε την αγάπη μας κάθε ημέρα του χρόνου, ακόμη κι αν είστε αλλεργικοί στα αρκουδάκια, στα μπαλόνια-καρδιές, στις κατακόκκινες ανθοδέσμες ή στα πονηρά δωράκια προς το έτερον ήμισυ, αξίζει να δείτε πώς υποδέχονται την 14η Φεβρουαρίου, ημέρα των απανταχού ερωτευμένων, πέντε παραδοσιακές ελβετικές ωρολογοποιίες. Σας παρουσιάζουμε τις υπέρκομψες δημιουργίες τους για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όπως πάντα με αλφαβητική σειρά…

 

1. BLANCPAIN Villeret Quantième Lady Phases de Lune

5 θηλυκά ρολόγια για του Αγίου Βαλεντίνου-1

O ελβετικός οίκος επέλεξε την πιο ρομαντική ένδειξη στην ωρολογοποιία, αυτή των φάσεων της Σελήνης σε συνδυασμό με ημερομηνία για το συλλεκτικό μοντέλο που ετοίμασε ειδικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το 2019. Πρόκειται για limited edition 99 κομματιών από ροζ χρυσό με υπέροχο καντράν από λευκό φίλντισι με 8 διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών, κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη σε μορφή βέλους του θεού Έρωτα και δείκτη ημερομηνίας με μία μικρή κόκκινη καρδιά. Το ρολόι προσφέρεται με δύο εναλλακτικά λουράκια από δέρμα αλιγάτορα, ένα σε κόκκινο και ένα σε λευκό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Kassis (τηλ.: 210-3641000)

 

2. BREGUET Reine de Naples 3305

5 θηλυκά ρολόγια για του Αγίου Βαλεντίνου-2

Το πιο δημοφιλές γυναικείο μοντέλο του οίκου Breguet είναι αναμφισβήτητα το Reine de Naples. Ειδικά για τη γιορτή των ερωτευμένων η Breguet δημιούργησε ένα ρολόι με τη χαρακτηριστική οβάλ κάσα σε λευκό χρυσό, στολισμένη με δύο σειρές από διαμάντια (128 στο σύνολο), φίνο καντράν από ροζ φίλντισι με περίτεχνη ασημί guilloché διακόσμηση, αυτόματο μηχανισμό με ελατήριο από πυρίτιο και λουράκι από μοβ δέρμα αλιγάτορα. Κυκλοφορεί σε μόλις 28 αριθμημένα αντίτυπα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

3. GLASHÜTTE ORIGINAL Lady Serenade Special Valentine’s Edition

5 θηλυκά ρολόγια για του Αγίου Βαλεντίνου-3

Χάρη στο έντονο κόκκινο χρώμα τους τα ρουμπίνια είναι ο πιο ταιριαστός πολύτιμος λίθος για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. 52 αστραφτερά ρουμπίνια (ένα για κάθε εβδομάδα του έτους) κοσμούν την στεφάνη της ειδικής αυτής έκδοσης Lady Serenade ενώ ένα ρουμπίνι cabochon κοσμεί την κορόνα. Η κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι έχει διάμετρο 36 mm και περικλείει ένα καντράν από λευκό φίλντισι. Στο εσωτερικό χτυπά ένας αυτόματος manufacture μηχανισμός. Μόλις 50 συλλεκτικά αντίτυπα θα κυκλοφορήσουν σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Kassis (τηλ.: 210-3641000)

 

4. HARRY WINSTON Avenue Classic Sweet Valentine

5 θηλυκά ρολόγια για του Αγίου Βαλεντίνου-4

Κόκκινες τρισδιάστατες καρδιές πρωταγωνιστούν στο καντράν αυτού του quartz ρολογιού, που φέρει την υπογραφή ενός οίκου που ειδικεύεται στην υψηλή κοσμηματοποιία. Οι καρδιές από κόκκινο φίλντισι μεγαλώνουν σταδιακά καθώς πλησιάζουν προς το πάνω μέρος του καντράν. Ένα ρουμπίνι σε σχήμα καρδιάς δεσπόζει στην κορυφή της παραλληλόγραμμης κάσας από λευκό χρυσό 18Κ, η οποία είναι στολισμένη με 48 διαμάντια μπριγιάν. Ένα κόκκινο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα ολοκληρώνει το άρτιο σύνολο. Θα κατασκευαστούν μόνο 14 συλλεκτικά κομμάτια, ως φόρος τιμής στην 14η Φεβρουαρίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Ora Kessaris (τηλ.: 210-3711020)

 

5. OMEGA De Ville Tresor

5 θηλυκά ρολόγια για του Αγίου Βαλεντίνου-5

Η πρόταση της Omega για το έτερόν σας ήμισυ είναι στο κόκκινο του κρασιού. Το αγαπημένο μοντέλο Tresor έχει κομψή κάσα διαμέτρου 36 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, στολισμένη με ντεγκραντέ διαμάντια, μπορντό καντράν από λάκα με ασημί λατινικούς αριθμούς και κορόνα με το χαρακτηριστικό λουλουδάκι από κόκκινο "HyCeram" και ένα διαμάντι στο κέντρο. Στο εσωτερικό κρύβει τον quartz μηχανισμό OMEGA calibre 4061, το πίσω μέρος της κάσας είναι καθρέφτης και το λουράκι από φίνο δέρμα κροκό επίσης σε μπορντό χρώμα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή