Η επιστήμη της Φυσικής συναντάει αυτοπροσώπως την επιστημονική φαντασία. O σπουδαίος Γερμανός φυσικός Άλμπερτ Αϊνστάιν συναντάει τον «Πατέρα της Επιστημονικής Φαντασίας», Χ. Τζ. Γουέλς (δεύτερος από δεξιά), στο πλαίσιο μίας διάλεξης του τελευταίου στο Βερολίνο, το 1929. (AP Photo)


Οι Rolling Stones στην αρχική και πιο «ολοκληρωμένη» τους σύνθεση (Μπράιαν Τζόουνς/κιθάρα, Μπιλ Γουάιμαν/μπάσο, Τσάρλι Γουάτς/ντραμς, Μικ Τζάγκερ/φωνή, Κιθ Ρίτσαρντς/κιθάρα) προβάρουν σε κάποια άγνωστη τοποθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 1964. (AP Photo)


Η σημαία με τη σβάστικα σηκώνεται στο κτίτιο του δημαρχείου του Σαράγεβο, της πρωτεύουσας της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης του Βασιλείου της Γιουγκοσλαβίας, την ημέρα που τα γερμανικά στρατεύματα εισήλθαν στην πόλη, στο πλαίσιο της Βαλκανικής Εκστρατείας των δυνάμεων του Άξονα, το 1941. (AP Photo)


«Λευτεριά στη Νότια Αφρική» γράφει ένα από τα πανό στη μεγάλη συναυλία για την απελευθέρωση του ηγέτη του κινήματος για τον τερματισμό του ρατσιστικού καθεστώτος του Άπαρτχαϊντ, Νέλσον Μαντέλα, στο στάδιο Γουέμπλεϊ, στο Λονδίνο, το 1990. Η διάρκειας πέντε ωρών συναυλία μεταδόθηκε τηλεοπτικά σε σαράντα χώρες. (AP Photo/Staff/Cleaver)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ