Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της Ντίσνεϊ ότι ετοιμάζεται νέα τριλογία του «Πολέμου των Αστρων», ο επικεφαλής της εταιρείας ψυχαγωγίας Μπομπ Αϊγκερ ανακοίνωσε πως οι σεναριογράφοι της σειράς «Game of Thrones» θα συμμετάσχουν στη δημιουργία της επόμενης ταινίας. Οι Ντέιβιντ Μπένιοφ (φωτ.) και Ντ. Μπ. Γουέις πρόκειται να αναλάβουν το σενάριο και την παραγωγή του νέου «Star Wars», που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022. Η προετοιμασία της ταινίας έχει ήδη ξεκινήσει και θα την ακολουθήσουν δύο σίκουελ, το 2024 και το 2026.

(…) Στην εντυπωσιακή τιμή των 110,7 εκατ. δολαρίων πωλήθηκε την Τρίτη, σε δημοπρασία που διοργανώθηκε από τον οίκο Sotheby’s, πίνακας του ιμπρεσιονιστή Κλοντ Μονέ. Πρόκειται για τιμή-ρεκόρ για έργο του καλλιτέχνη, καθώς διεκδίκησε ένα από τα 10 υψηλότερα ποσά που έχουν καταβληθεί ποτέ σε δημοπρασία. Για πρώτη φορά, επίσης, πίνακας ιμπρεσιονιστή ζωγράφου ξεπερνάει το συμβολικό όριο των 100 εκατ. δολαρίων. Ο πίνακας ανήκει στη σειρά με τις θημωνιές που φιλοτέχνησε ο Μονέ το 1890 στη Νορμανδία. Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε σε 8 λεπτά.

(…) Σε διαπραγματεύσεις για να εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία «Cruella», μια live-action διασκευή των δημοφιλών «101 σκυλιών της Δαλματίας», βρίσκεται η ηθοποιός Εμα Τόμσον. Το έργο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2020, ενώ θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και η Εμα Στόουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή