ΜΕ ΤΗΝ «Κ» ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

* Ευρωεκλογές - Κρίσιμη απόφαση για αλλαγή πορείας. Οι προσδοκίες Μητσοτάκη, το κρας τεστ Τσιπρα και τα σενάρια της επόμενης μέρας.

* Δημοσκοπήσεις - Προβάδισμα της ΝΔ σε όλες τις έρευνες. Η κρυφή ψήφος θα κρίνει την διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ.

* Η Ευρώπη δοκιμάζεται. Ο Βαλερί Ζισκάρ ντ Εστέν και οι τέσσερις υποψήφιοι για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Μ. Βέμπερ, Φ. Τίμερμανς, Σκα Κέλερ και Μ. Βεστάγκερ ) μιλούν στην «Κ»

* «Θα υψώνω τη φωνή μου όπου βλέπω τη ρωμιοσύνη να αδικείται». Συνέντευξη στην «Κ» του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.

* Ο Άρειος Πάγος και η άδεια του Δ. Κουφοντίνα. Μια ιστορία ενός VIP ισοβίτη.

* Κίτρινη Κάρτα από τους διεθνείς οίκους για το προεκλογικό κύμα παροχών.

* «Μη θυσιάσετε την αξιοπιστία σας για παροχές». Μιλάει στην «Κ» ο Α. Αράμ ,διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

* Ενοικίαση και αγορά drones σχεδιάζει το υπουργείο Άμυνας - Δεκάδες τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχει κατασκευάσει η Τουρκία.

* Και η επιστήμη ξύλου σε... ΑΕΙ - Τα παράδοξα του νέου χάρτη των ελληνικών πανεπιστημίων.

* «Από την Πάτρα στην Αμερική με 250 δολάρια στην τσέπη...». Η συγκλονιστική ιστορία του φυσικού και αστρονόμου Διονύση Σιμόπουλου.

* «Η βιογραφία της Ελλάδας» - ο διακεκριμένος καθηγητής Ρόντρικ Μπίτον μιλάει στην «Κ» για το παρελθόν και το παρόν της «δεύτερης πατρίδας του»

* To μεγαλύτερο φακέλωμα στην Ιστορία - Πληθαίνουν οι φωνές εναντίον της καταγραφής και «αξιοποίησης» προσωπικών δεδομένων από Αρχές και εταιρείες

* «Οι Δελφοί είναι η κληρονομιά μου». Μιλάει στην «Κ» ο Συμεών Τσομώκος ο διοργανωτής του πετυχημένου Οικονομικού Φόρουμ.

*  ΗΠΑ κατά Huawei - Ο νέος ψηφιακός ψυχρός πόλεμος  

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ