ZENITH Defy Classic Mykonos Edition

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Zenith γιορτάζει την άφιξη του καλοκαιριού στην Ευρώπη με μία συλλεκτική έκδοση DEFY Classic μόλις 25 αντιτύπων, σε αποκλειστική συνεργασία με τα κοσμηματοπωλεία Gofas. Με κάσα στα 41 mm, τo DEFY Classic Mykonos Edition είναι φτιαγμένο από μπλε κεραμικό, εμπνευσμένο από τα χρώματα της ελληνικής σημαίας και της θάλασσας του Αιγαίου. Η κάσα διατηρεί τις χαρακτηριστικές φουτουριστικές γραμμές του DEFY Classic, οι οποίες τονίζονται ακόμα περισσότερο από τον συνδυασμό των γυαλιστερών και των ματ επιφανειών. Το χαρακτηριστικό αστέρι που σχηματίζουν οι γέφυρες στο σκελετωμένο καντράν είναι στο ίδιο μπλε χρώμα με την κάσα ενώ λευκές και ασημί λεπτομέρειες προσδίδουν βάθος στην πρόσοψη του ρολογιού, αποκαλύπτοντας τον καλοσχεδιασμένο μηχανικό μικρόκοσμο που κρύβει στο εσωτερικό του.

ZENITH Defy Classic Mykonos Edition-1

Ο κεντρικός δείκτης των δευτερολέπτων με αντίβαρο σε σχήμα αστεριού είναι βαμμένος σε λευκό χρώμα ενώ ο ανυψωμένος εσωτερικός δακτύλιος είναι επίσης λευκός, με μπλε σημάνσεις και απλικέ επιροδιωμένες ενδείξεις με μπλε επίστρωση SuperLumiNova, όπως ακριβώς και οι πολυεδρικοί δείκτες.

ZENITH Defy Classic Mykonos Edition-2

Από τη διαφανή πλάτη της κάσας μπορεί να θαυμάσει κανείς την αρχιτεκτονική του κλασικού αυτόματου μηχανισμού Elite της Zenith στην skeleton εκδοχή του. Διαθέτει τροχό διαφυγής και μοχλό από πυρίτιο, που εγγυώνται ακρίβεια χρονομέτρησης, και λειτουργεί σε συχνότητα 28.800 VpH (4 Hz). Όταν είναι πλήρως φορτισμένος εξασφαλίζει 50 ώρες αυτονομίας. Το κρύσταλλο ζαφειριού στο καπάκι της κάσας έχει τυπωμένη μία εικόνα τριών λευκών παραδοσιακών ανεμόμυλων, του εμβληματικού συμβόλου της Μυκόνου.

ZENITH Defy Classic Mykonos Edition-3

Ακόμη και το λουράκι είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την αποκλειστική σειρά. Φτιαγμένο από καουτσούκ με ανάγλυφο μοτίβο που θυμίζει τα λιθόστρωτα σοκάκια του νησιού των ανέμων, έχει μπλε επιφάνεια και εσωτερική επένδυση από λευκό καουτσούκ και προσθέτει την τελική πινελιά, αναδεικνύοντας τον καλοκαιρινό χαρακτήρα της DEFY Classic Mykonos Edition.

ZENITH Defy Classic Mykonos Edition-4

Το ρολόι παραδίδεται και με ένα δεύτερο λουράκι, από ανάγλυφο λευκό καουτσούκ. Το διπλό αναδιπλούμενο κούμπωμα ασφαλείας από τιτάνιο έχει επίσης μια πινελιά μπλε χρώματος με το μπλε κεραμικό στοιχείο στο μπροστινό μέρος του.

ZENITH Defy Classic Mykonos Edition-5

Είτε απολαμβάνετε τον ήλιο σε μια αμμουδερή παραλία της Μυκόνου είτε χορεύετε ξέφρενα όλη τη νύχτα, η περιορισμένη έκδοση DEFY Classic Mykonos Edition, με μόνο 25 αντίτυπα και διαθέσιμη αποκλειστικά στα κοσμηματοπωλεία GOFAS, συνιστά μια συναρπαστική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας περιπέτειες.

Περισσότερες πληροφορίες για την Zenith εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Gofas Jewelry (Αθήνα: τηλ.: 210-3317540, Μύκονος: τηλ.: 22890-24521)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή