Ξανά ισόπαλος ο Ολυμπιακός, αλλά με τη νέα «φουρνιά»

Ξανά ισόπαλος ο Ολυμπιακός, αλλά με τη νέα «φουρνιά»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι νέοι είναι τελικά… ωραίοι στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με (ακόμα μία) ισοπαλία τα φιλικά τους επί αυστριακού εδάφους, μένοντας στο 1-1 με το Αμβούργο, παρ’ όλα αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από όσα είδε χθες.

Ο Σεμέδο ήταν ξανά από τους κορυφαίους, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο του τέρμα με τους ερυθρόλευκους, ενώ η νέα γενιά του Ολυμπιακού, όπως οι Τζολάκης (απέκρουσε πέναλτι), Ρατζέλοβιτς και Γιάννης Μασούρας, προβλημάτισε θετικά τον Πορτογάλο που δεν αποκλείεται να αλλάξει τις σκέψεις του όσον αφορά τους παίκτες που είναι να κόψει.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Σεμέδο στο 80΄, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά,  όμως το Αμβούργο ισοφάρισε στο 87΄, με πλασέ του Χιντερζίερ, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Σιαμπάνη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των «μικρών», ενώ πρόσθεσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το ρόστερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Γιάννης Μασούρας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας, Σουρλής, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Σολδάνο, Ντουρμισάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σιαμπάνης, Βαλμπουενά, Γιώργος Μασούρας, Γκιγιέρμε, Σουντανί, Μπουχαλάκης.

• Ο Φορτούνης αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στο 67΄ και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή