Πρόσωπα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφθασε λοιπόν η ώρα για έναν θηλυκό Τζέιμς Μποντ; Στο περίπου, αφού, όπως αποκαλύφθηκε χθες, η νέα εκδοχή του θρυλικού πράκτορα, που βρίσκεται στα σκαριά, κρύβει μια μεγάλη έκπληξη. Σε αυτή βέβαια πρωταγωνιστεί ξανά –και για τελευταία φορά– ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ωστόσο, τουλάχιστον στην αρχή της ταινίας, βρίσκεται αποσυρμένος στην Τζαμάικα. Τη θέση του, ως πράκτορας 007, έχει πάρει μια γυναίκα και μάλιστα έγχρωμη, την οποία υποδύεται η Λασάνα Λιντς (φωτ.). Η Βρετανίδα ηθοποιός είναι ήδη γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Captain Marvel».

(…) Μια ανεκτίμητη έκπληξη επεφύλαξε ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ στους θαυμαστές του που γέμισαν το στάδιο του Λος Αντζελες, όπου εμφανίστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Κι αυτό γιατί ο αειθαλής μουσικός, στην κορύφωση της συναυλίας, ανέβασε στη σκηνή τον πρώην συνοδοιπόρο τους στους Beatles Ρίνγκο Σταρ, με τον Βρετανό ντράμερ να παίζει μαζί του τα θρυλικά «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» και «Helter Skelter».

(…) Ξεκινάει από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία του Ερικ Μπάρντον και των Animals στο Ηρώδειο. Η θρυλική μπάντα και ο επικεφαλής της θα εμφανιστούν στις 27 Σεπτεμβρίου, σε ένα λάιβ γεμάτο από τις ροκ ιστορίες που έγιναν ύμνοι και ενέπνευσαν χιλιάδες μουσικούς σε όλο τον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή