Η… κλήρωση επαναλαμβάνεται για τον ΠΑΟΚ

Η… κλήρωση επαναλαμβάνεται για τον ΠΑΟΚ

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αγαπητή UEFA, την επόμενη φορά βάλτε μας με τον Αγιαξ απευθείας». Παραδομένοι στα παιχνίδια της κληρωτίδας, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν με χιούμορ τον αντίπαλό τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν από τη στιγμή που ο Αγιαξ, για τρίτη φορά από το 2010, θα βρεθεί στον δρόμο του «Δικεφάλου του Βορρά». Και τις προηγούμενες δύο, η ολλανδική ομάδα κατάφερε να πάρει την πρόκριση έπειτα από παιχνίδια-θρίλερ. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ και το 2010 και το 2016 είχε αποσπάσει στο πρώτο παιχνίδι στο Αμστερνταμ το ίδιο θετικό αποτέλεσμα (1-1), χωρίς όμως να το εκμεταλλευτεί στην Τούμπα. Ισοπαλία το 2010 με 3-3 και ήττα το 2016 με 1-2. Αυτή τη φορά, όμως, η ιστορία αλλάζει λίγο, αφού ο «Αίαντας» θα αγωνιστεί πρώτα στη Θεσσαλονίκη (6 Αυγούστου) και η ρεβάνς (13 Αυγούστου) θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Από την ομάδα του Αγιαξ, που πέρυσι «θάμπωσε» την Ευρώπη με τις εμφανίσεις της και έφθασε μέχρι τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, θα απουσιάζουν φέτος δύο από τα μεγάλα της αστέρια, οι Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ που αποχώρησαν για Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα. Οι Ολλανδοί βέβαια έχουν ενισχυθεί με τους Ραζβάν Μαρίν, Κουίνσι Προμές, Κικ Πιέρι, Εντσον Αλβαρε, Λισάντρο Μαρτίνες και στοχεύουν ξανά ψηλά στη διοργάνωση.

«Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση να αγωνιστούμε με μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Αγιαξ. Κανείς από το γκρουπ δεν τον ήθελε, όπως είμαι σίγουρος ότι καμία από τις υπόλοιπες ομάδες δεν ήθελε να τύχει με τον ΠΑΟΚ. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ανεξαρτήτως αντιπάλου και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να το πετύχουμε», ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπελ Φερέιρα.

Τα καλά νέα που περίμενε ο ΠΑΟΚ χθες δεν ήρθαν ούτε από την πλευρά του Φάμπιο Κοεντράο. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ είχε έρθει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και είχε ζητήσει διήμερη προθεσμία για να απαντήσει στην πρόταση του «Δικεφάλου». Χθες όμως ζήτησε ακόμα λίγο χρόνο, γεγονός που ωθεί τον ΠΑΟΚ σε άλλες περιπτώσεις. Σε «ναυάγιο» καταλήγει και η υπόθεση του Φίλιπ Μπράνταριτς, με τους Θεσσαλονικείς να μη χάνουν χρόνο και να ρίχνουν δίχτυα στον 25χρονο Νιγηριανό μέσο της Γάνδης, Αντερσον Εσίτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή