Πρόσωπα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παραγωγή της σειράς «Riverdale» θα αφιερώσει όλα τα επεισόδια του επερχόμενου τέταρτου κύκλου στη μνήμη του ηθοποιού Λουκ Πέρι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 52 ετών και στη σειρά υποδυόταν τον πατέρα του Αρτσι, Φρεντ Αντριους. Ανακοινώθηκε όμως επίσης μια απρόσμενη προσθήκη στη σειρά, αυτή της Σάνεν Ντόχερτι (φωτ.), επιστήθιας φίλης του Λουκ και συμπρωταγωνίστριάς του στο «Beverly Hills», η οποία θα κάνει guest εμφάνιση στο επεισόδιο που θα μάθει το κοινό τη μοίρα του Αντριους. Κοινοποιήθηκε πως ο Λουκ είχε ζητήσει να παίξει η Σάνεν στη σειρά.

(…) Η ταινία «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη» κατάφερε να σπάσει ένα ρεκόρ 10 χρόνων και να πάρει τη θέση του «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον κερδίζοντας τον τίτλο της ταινίας με τα περισσότερα κέρδη όλων των εποχών. Το σίκουελ της Marvel, στο οποίο πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Ρόμπερτ Ντ. Τζούνιορ και ο Κρις Εβανς, κατάφερε να συγκεντρώσει έσοδα άνω των 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την έναρξη της διανομής του έως την Κυριακή.

(…) Η γνωστή τραγουδίστρια Μπιγιονσέ ήρθε να συμπληρώσει τη νέα ταινία «The Lion King» της Ντίσνεϊ με το άλμπουμ της «The Lion King: The Gift». Η τραγουδίστρια κατάφερε να ενώσει τους αγαπημένους της παραγωγούς με τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες αφρικανικής καταγωγής για 13 νέα τραγούδια και μια διασκευή, με στόχο την αποστολή αγάπης στην Αφρική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή