Ακόμη ένα θετικό δείγμα για τον ΠΑΟΚ του Φερέιρα

Ακόμη ένα θετικό δείγμα για τον ΠΑΟΚ του Φερέιρα

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος χθες επικράτησε στο Βέλγιο της Αντερλεχτ με 3-1. Το παιχνίδι διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της βελγικής ομάδας υπό αφόρητη ζέστη (περίπου 34 βαθμούς Κελσίου) για τα δεδομένα της χώρας.

Το ίδιο «ζεστός» εμφανίστηκε και ο ΠΑΟΚ, που άνοιξε το σκορ στο 32΄, με τον Πέλκα να πλασάρει εύστοχα μετά την προσπάθεια του Μίσιτς. Στο 56΄ ήταν η σειρά του Ακπομ να εκμεταλλευτεί την προσπάθεια του Ζαμπά, ο οποίος από τα δεξιά ταλαιπώρησε τον αντίπαλό του και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Αγγλο επιθετικό. Λίγα λεπτά νωρίτερα (52΄), ο Γιαννούλης με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η Αντερλεχτ μείωσε στο 82΄ από στημένη φάση, ένα από τα λίγα μελανά σημεία στη χθεσινή απόδοση του ΠΑΟΚ. Επειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντάντε νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη. Η απάντηση του «Δικεφάλου» ήταν άμεση και ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Στοχ σούταρε, ο τερματοφύλακας των Βέλγων απέκρουσε ασταθώς και ο Γαϊτανίδης από κοντά έκανε το τελικό 3-1.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει πια στην τελική ευθεία πριν από τις αναμετρήσεις με τον Αγιαξ (6 και 13 Αυγούστου) και πλέον όλοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο πώς θα αντιμετωπίσουν τον «Αίαντα»: «Το γεγονός ότι δεν είμαστε το φαβορί είναι θετικό. Ο Αγιαξ ξέρει από την πλευρά του πως είμαστε αήττητοι, είμαστε νταμπλούχοι και αυτά τα συστατικά μάς δίνουν τεράστια ώθηση και κίνητρο για να πάρουμε την πρόκριση», δήλωσε ο Τσούμπα Ακπομ, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας του Αμπελ Φερέιρα.

Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Πασχαλάκης, Μάτος (76΄ Ροντρίγκο), Γιαννούλης, Κρέσπο (76΄ Ινγκασον), Βαρέλα, Μίσιτς, Ελ Καντουρί (76΄ Κάτσε), Ζαμπά (70΄ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (70΄ Στοχ), Πέλκας (70΄ Γαϊτανίδης), Ακπομ (70΄ Σφιντέρσκι).

• Στη Ρίζεσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Ο ΠΑΟΚ τον παραχωρεί έναντι 500.000 ευρώ στον τουρκικό σύλλογο, ενώ θα κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%.

• Παρελθόν αποτελεί ο Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος πραγματοποίησε συνολικά μόλις οκτώ συμμετοχές πέρυσι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή