Ανατροπή με τον δράστη της δολοφονίας στο Περιστέρι

Ανατροπή με τον δράστη της δολοφονίας στο Περιστέρι

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κινηματογραφική τροπή δείχνει να λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας ενός άνδρα σε καφετέρια ιδιοκτησίας γνωστών ηθοποιών στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Περιστέρι το βράδυ της Τετάρτης.

Από την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του θύματος προκύπτει ότι το θύμα είναι ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής, ενώ ανατροπή υπάρχει στο θέμα της ταυτότητας του δράστη, καθώς, όπως αποκαλύπτεται, ο δολοφόνος του θύματος δεν είναι ο άντρας που καθόταν μαζί του στην καφετέρια, αλλά διαφορετικό άτομο το οποίο μπήκε στην καφετέρια και εκτέλεσε τον 25χρονο λίγη ώρα αφού ο πρώτος αποχώρησε από αυτή.

Το σκηνικό παραπέμπει σε ενέδρα θανάτου που είχαν στήσει οι δύο άνδρες στον 25χρονο με το κίνητρο της δολοφονίας να παραμένει άγνωστο. Τα επικρατέστερα σενάρια πάντως είναι αυτό της διακίνησης παράνομων μεταναστών ή της έκδοσης πλαστών εγγράφων.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε προηγηθεί διάλογος μεταξύ των ανδρών κατά τον οποίο ο πρώτος άνδρας φέρεται να προσπαθεί να καθησυχάσει το θύμα λέγοντάς του «μη φοβάσαι, μη φοβάσαι» ενώ χαρακτηριστικό της μανίας του δράστη ήταν το γεγονός ότι αφού πυροβόλησε τον 25χρονο τρεις με τέσσερις φορές, του έπεσε η γεμιστήρα του όπλου στο έδαφος και στη συνέχεια μπήκε μέσα στην καφετέρια και τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι ενώ κείτονταν αναίσθητος.

Τόσο ο δράστης όσο και ο συνδαιτυμόνας με τον οποίο έπινε καφέ το θύμα καταζητούνται από τις αστυνομικές αρχές, καθώς το πρόσωπό τους έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ σε καφετέρια ιδιοκτησίας γνωστών ηθοποιών στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης, στο Περιστέρι.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως άκουσαν τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς, οι όποιοι είχαν στόχο το κεφάλι του θύματος ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το θύμα εν ζωή και το μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Πηγή: skai.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή