Αγγλία: Μεταγραφικά θρίλερ πριν από τη σέντρα

Αγγλία: Μεταγραφικά θρίλερ πριν από τη σέντρα

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή ημέρα στην Αγγλία, καθώς είναι και η τελευταία που οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ μπορούν να κινηθούν για μεταγραφές και να υπογράψουν με οποιονδήποτε παίκτη. Το πρωτάθλημα ξεκινάει αύριο το βράδυ (με ένα ματς, το Λίβερπουλ – Νόργουιτς, και το κυρίως πιάτο το Σαββατοκύριακο), γεγονός που οδηγεί σήμερα το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι στο τέλος του. Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της φετινής περιόδου θέλει να ολοκληρώσει η Τότεναμ μέσα στις επόμενες ώρες, υπογράφοντας με τον Πάουλο Ντιμπάλα από τη Γιουβέντους (η ανακοίνωση αναμενόταν αργά χθες). Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στα 75 εκατ. ευρώ για τον 25χρονο επιθετικό. Για να ολοκληρωθεί το deal όμως, η Τότεναμ θα πρέπει να προσφέρει στον Αργεντινό συμβόλαιο αξίας 324.000 ευρώ την εβδομάδα, γεγονός που θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των «Spurs». 

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, ο Ντιμπάλα θα ήθελε να αγωνίζεται για την Τότεναμ και να ζει στο Λονδίνο, όμως ζητάει τις παραπάνω αμοιβές. Οι συμπατριώτες του στην ομάδα της Αγγλίας, Ερικ Λαμέλα, Χουάν Φόιθ και Πάουλο Γκασανίγκα, όπως και ο προπονητής Μαουρίτσιο Ποκετίνο, αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του 25χρονου άσου. Εκτός από τον Ντιμπάλα, η Τότεναμ έχει ενδιαφερθεί τις προηγούμενες ημέρες και για την περίπτωση του Φελίπε Κουτίνιο της Μπαρτσελόνα ως δανεικού. Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Ποκετίνο ήταν το φαβορί για να τον κάνει δικό της, την ερχόμενη σεζόν, η Mirror αποκαλύπτει πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν θα μετακομίσει τελικά στο Λονδίνο. Εξίσου απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο η Τότεναμ να υπογράψει τον μέσο της Σπόρτινγκ, Μπρούνο Φερνάντες. Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου έκανε πρόταση αξίας 55 εκατ. ευρώ, όμως η πορτογαλική ομάδα ζητάει το ποσό των 76 εκατ. ευρώ.

Στο Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος στις διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ για τον Κρίστιαν Ερικσεν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πιστεύουν πως ο Δανός άσος δεν θα ήθελε να υπογράψει σε άλλη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά να μετακομίσει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ. Τον έμπειρο αμυντικό της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίζ, και τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά, έχει βάλει στόχο η Εβερτον τις τελευταίες ώρες, όπως αναφέρει η Sun. Τον «κορμό» της για τη νέα σεζόν έχει κρατήσει η Λίβερπουλ, η οποία δεν έχει προχωρήσει σε καμία μεγάλη μεταγραφή, την ίδια ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες του «Big 6» σπεύδουν να υπογράψουν λαμπρά ονόματα.

• Στην Αγγλία επιστρέφει ο Γουέιν Ρούνεϊ από τον Ιανουάριο του 2020, αυτή τη φορά ως παίκτης-προπονητής για λογαριασμό της Ντέρμπι Κάουντι, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Η συμφωνία της με τον 33χρονο διεθνή επιθετικό θα έχει 18μηνη διάρκεια.

• Τον Ιμπραχίμ Αμαντού με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη για έναν χρόνο ανακοίνωσε η Νόριτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή