Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υπόθεση Λεβίνσκι, που στα τέλη της δεκαετίας του ’90 είχε γίνει σκάνδαλο στην Αμερική και πρώτο θέμα σε ολόκληρο τον κόσμο, τώρα μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. Η ερωτική σχέση του προέδρου Μπιλ Κλίντον με την τότε εκπαιδευόμενη του Λευκού Οίκου Μόνικα Λεβίνσκι θα γίνει σειρά με παραγωγό τη 46χρονη σήμερα Λεβίνσκι (φωτ.), που ανήκει στην ομάδα παραγωγής του δημοφιλούς «American Crime Story». Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2020, την περίοδο των προεδρικών εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

(…) «Θα τα πουλήσω και θα αγοράσω ένα αεροπλάνο και ένα σκάφος», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής των Οasis Νόελ Γκάλαχερ σε συνέντευξή του στο Late Night σόου και τον Σεθ Μέγερς. Ηταν μια ανορθόδοξη απάντηση στην ερώτηση τι σκοπεύει να κάνει όταν σε πέντε χρόνια αποκτήσει τα δικαιώματα των ηχογραφήσεων του γκρουπ. Αλλά από την άλλη, δικά του είναι, ό,τι θέλει τα κάνει… Οσο για πιθανή επανασύνδεση με τον αδελφό του Λίαμ απάντησε πως «ειλικρινά ελπίζω να μη συμβεί κάτι τέτοιο».

(…) Ενας σταρ του σαξοφώνου, ο Markus Ecklmayr, a.k.a. Max the Sax, επιστρέφει στην ταράτσα του Gazarte την Παρασκευή 30/8. Ο διάσημος σαξοφωνίστας που συστήθηκε στο κοινό ως συνιδρυτής της μπάντας του Parov Stellar έρχεται στην Αθήνα με το project του, Max the Sax Trio, προσθέτοντας στις ξέφρενες μελωδίες του drums και keyboards. «Η μουσική είναι μία παγκόσμια γλώσσα και το σαξόφωνο είναι η φωνή μου», δηλώνει και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή